hoeve t alkeveld

Je komt toe in een gigantische stal vol koeien die je zelf eten mag geven met hooi en schop. Hoeve t Alkeveld is een prachtige boerderij met melkvee en kalfjes.


Melkautomaten En Melkbereidingen Rijstpap

NEE Extra Locatie Hoeve t Alkeveld Steenbekestraat 6 Zottegem Tijdstippen 04052019 1400 - 1800 05052019 1400 - 1800 11052019 1400 - 1800 12052019.

. Hoeve t Alkeveld - familie Steenhuyse in Velzeke-Zottegem. Wij zelf zorgen voor een ruim assortiment verse zuivel dat we dagelijks vers maken. Daarbij kiezen we voor producten die geproduceerd worden met passie en vakmanschap en met respect voor zijn omgeving. Naast de zuivelproductie maken we ook verse zuivelproducten.

Verder vullen we ons assortiment. Op het veld worden aardappelen suikerbieten en granen geteeld. Hoeve t Alkeveld Velzeke-Ruddershoven. Van daaruit werd gekozen voor de melkveehouderij met rechtstreekse verkoop van zelfgemaakte zuivelproducten en.

Hoeve t Alkeveld t Alkeveld is een modern melkvee- en akkerbouwbedrijf met melkrobot melkverwerking en ijssalon. Hoeve t Alkeveld is een prachtig voorbeeld van een vooruitstrevende boerderij. Het lekkerste ijs vindt u natuurlijk bij een boerderij. De boerderij die een typisch gemengd Oost-Vlaams melkvee akkerbouw bedrijf was bouwt verder op de vorige generatie maar met blik op de toekomst.

Naast de zuivelproductie maken we ook verse zuivelproducten. Een geleid bezoek begint met een warm ontvangst en daarna volgt een rondleiding op de boerderij. Daarnaast nodigen we mensen graag uit om een dagje te komen kijken op de boerderij. Bakkerij Bolleke 46 among Zottegem restaurants.

91 reviews by visitors and 19 detailed photos. 1578 likes 53 talking about this 58 were here. De kinderboerderij Hoeve t Alkeveld is echt een leuke activiteit voor de kinderen. Met de melk worden allerlei zuivelproducten geproduceerd en er is een ijssalon.

Daarnaast zijn er ook heel wat leuke randactiviteiten rond de koeien zelf. Find on the map and call to book a table. Zo mag je met ballen gooien in melkkannen twister spelen met boerderijdieren koeien melken en leuke selfies. De boerderij heeft een omvang van ongeveer 60ha.

De boerderij van Chris en Leen Steenhuyse-Gielis uit Velzeke nabij Zottegem die een typisch gemengd Oost-Vlaams melkvee akkerbouw bedrijf was bouwt verder op de vorige generatie maar met blik op de toekomst. Steenbekestraat 6 9620 Zottegem Belgi. Van daaruit werd gekozen voor de melkveehouderij met rechtstreekse verkoop van zelfgemaakte zuivelproducten en het uitbaten van een hoeveterras. Dat willen we graag met jullie delen.

3230 likes 64 talking about this 363 were here. Fullwood Packo knows that purchasing new milking and cooling equipment is one of the most significant investments you will ever make. Boer Chris en zijn vrouw Leen vormen een sterk team. Met de hulp van vader Carlos en moeder Cesarine slagen ze erin het werk op de boerderij te doen.

In 2006 nam Chris Steenhuyse het ouderlijk bedrijf over. Chris en Leen houden melkvee en doen aan akkerbouw ze hebben een hoevewinkel waar je zuivelproducten van eigen makelij en andere streekproducten kan vinden en ze hebben een ijssalon waar je in het weekend terecht kan voor een heerlijk artisanaal hoeve-ijsje. Hoeve t Alkeveld is een gemengd bedrijf met akkerbouw en melkvee met verwerking. Hoeve t Alkeveld begon als een gemengd bedrijf met melkvee en akkerbouw en wanneer Chris het bedrijf van zijn ouders overnam begon hij met het verwerken van melk nadien begon ook zijn vrouw Leen hierbij te helpen.

Verpakkingsarme winkel in de Hundelgemsebaan 117 9630 Zwalm Hundelgem. De koeien worden sinds eind 2008 gemolken door een melkrobot. We trekken de kaart van de lekkere ambachtelijke producten. De uitbaters hebben bewust een sterk opendeurbeleid elke zondag tijdens het seizoen kan je er vrij de stallen bezoeken en.

Je kan hem makkelijk en veilig bestellen via onze webwinkel. Dat willen we graag met jullie delen. Save Heerlijke ijsjes Hannah De Winne August 9 2017. Blauwe druiven gelei van Hoeve t Alkeveld kopen.

Daarnaast nodigen we mensen graag uit om een dagje te komen kijken op de boerderij. So we take the time to get to know your business before we talk about the solutions we can offer. Er worden onder andere maïs tarwe suikerbieten en aardappelen verbouwd. 2 places including Hoeve t Alkeveld Stal De Wilgendreef.

Op zondagnamiddag kan de hoeve vrij bezocht worden. Bij Hoeve t Alkeveld genieten we iedere dag van de gezonde buitenlucht en het boerenleven. IJsboerderij Hoeve t Alkeveld van Chris Leen Steenhuyse-Gielis is een typisch Oost-Vlaams gemengd bedrijf met melkvee en akkerbouw in VelzekeZottegem. We zijn een ijsboerderij zuivelhoeve die je elk weekend en woensdagnamiddag.

We understand the challenges dairy farmers face every day so from efficiency and farm profitability to. 3763 likes 12 talking about this 2443 were here. Bij Hoeve t Alkeveld genieten we iedere dag van de gezonde buitenlucht en het boerenleven. De aardappelen worden voor het grootste deel bewaard in een.

Hoeveslagerij waar duurzaamheid en slow food hoog in het vaandel worden gedragen. Given the COVID-19 pandemic call ahead to verify hours and remember to practice social distancing.


Hole In One Golf Golfballen Ladies Night Teambuilding


Bed Breakfast Kunst Bed


Welkom Welkom Tweede Kindje


Recreatieoord T Fonteintje Visit Limburg Zwemvijvers Speeltuin Zwemmen


Slide And Wave In 2020 Voor Kinderen Activiteiten Avontuur

Komentar

Postingan populer dari blog ini

como se ase el amor

he ate demon meat and became a demon lord

face a baba